http://www.portalspozywczy.pl/handel/wi ... 55285.html
w Tarnowie też już od procowników doszły słuchy że będą zwalniać ludzi i zamykać a w lokalach po Stokrotkach ma się otwierać " stonka "

Trochę szkoda bo nawet lubiłam stokrotke ...
Ale ma być to inna sieć. Już nie "Stokrotka" - raczej w 100% pewne, bo informacje z samego środka pochodzą. Pracownicy zasilą grono bezrobotnych...Goscinny pisze:rowerzysta, ale tylko na czas remontuPrzy okazji coś tam z tyłu będą robić, jakąś rampę czy dobudowę. Wiem, bo im uzgadniałem kolizje z sieciami.
Biedronka rzadko przejmuje sklep wraz z personelemRavir pisze:A inni przyjdą na miejsce tych zwolnionych - lub pracownicy obecni zostaną "przejęci" przez nowego pracodawcę.
Cóż, to już będzie mocna kolejna konkurencja dla Kauflandu.Goscinny pisze:Niedługo to "biedronki" będą się ze sobą stykać - tyle ich będzie.
No ja jestem ciekaw, bo mieszkam tam od małego i do tej pory niektóre Panie tam pracują, od czasu PSS Społem, Supermarketu LUX i wreszcie Stokrotki. Jak będę miał Biedronkę to też narzekać nie zamierzam!Ravir pisze:A inni przyjdą na miejsce tych zwolnionych - lub pracownicy obecni zostaną "przejęci" przez nowego pracodawcę. Bo chyba nikt, że wierzy, że pracownicy nie będą z lokalnego rynku pracy.