I po problemie

Faktycznie - mój błąd z rozpęduNie ma takiego skrzyżowaniaJest Niedomicka/Mroźna. Poniżej dokumentacja foto dzwona, zrobiona w biegu
Dzwon był około 6.30, a wydzwonił kierownik białego auta na rejestracji RK. Prawdopodobnie nie popatrzył na znak, tylko jechał prosto Niedomicką uważając, że ma pierwszeństwopetr pisze:Faktycznie - mój błąd z rozpęduNie ma takiego skrzyżowaniaJest Niedomicka/Mroźna. Poniżej dokumentacja foto dzwona, zrobiona w biegu
Dziękuję za sprostowanie.
Zdarzyło mi się wczoraj 4 razy jechać w krótkich odstępach czasu, jeden policjant załatwiał temat z Panami a drugi w tym czasie łapał innych kierowców ( za co nie wiemhalford pisze:Delikatna kolizja około 17 była na Skrzyżowaniu koło Maksa. KTA kontra KT. Jeden lekko wgniecione drzwi miał, drugi prawy zderzak. Panowie się chyba nie dogadali kto winny bo policja przyjechała.
Jak zwał tak zwał, placu pod Al Capone jest tyle, że każdy zawodowiec bez problemu tam nawróci, a kto nie wierzy niech poogląda wyczyny tirowców cofających tyłem do Biedronki na NarutowiczaTomekMKM pisze:Pisałem raz, napiszę jeszcze raz, tym razem może dokładniej. Pierwszym zjazdem od Centrum zjeżdżają tylko autobusy kontynuujące jazdę za placem, czyli takie, dla których jest to po prostu przystanek przelotowy. I tak są to:
Oa - tylko poranny kurs przez SP20 i kursy na KAPRO
14 - przystanek przelotowy na Zbylitowską Górę
36 - przystanek przelotowy na KAPRO / Czarną Drogę
i uwaga, od strony Czerwonych Klonów:
9 - tylko kurs na KAPRO
24 - wszystkie kursy
Co do znaku to nie ma na pewno ani słowa o MPK, jest raczej napisane coś w rodzaju: autobusów komunikacji publicznej. Zakaz ruchu nie dotyczy MPK jest chyba pod Nowym Szpitalem