Przesada. Wydaje mi się że centrów handlowych nam wystarczy. Wydaje mi się, że miasto powinno rozwijać inne aspekty. A co do nieużytków. Nie chodzi mi o jakieś zabieranie, czy coś. Chodziło mi o skompletowanie tego wszystkiego co mamy i zbieranie ewentualnych informacji na temat jego zagospodarowania (projektowanego/planowanego). Proszę zobaczyć miasto, które jest powieszchniowo nie całe 30 km2 większe od Tarnowa, a ma aż 1 680 000 mieszkańców:
Co raz to nowsze inwestycje, tereny zielone są, a zmarnotrawionych pustych terenów czy to publicznych, czy prywatnych zero.
_______________________________Off Top____________________________
Czemu jak zakłada się nowy temat, który jest trochę może kontrowersyjny schemat wygląda tak, że: 1.najazd na autora, 2.jak temat się przetrawi, to ale u nas jest źle i nie dobrze, to tak się nie da. 3.Potem znowu, a to ten autor zły, że założył taki wątek, bo pierdzieli o jakiś p****** i nie wie jak u nas jest źle i nie dobrze 4. cykliczne powtarzanie punktu 2 i 3. Proszę rozmawiajmy bez tekstów, że widzę Gemini Park II, IV, V i więcej Czy w ogóle mało mi tam sklepów, czy innych." Ja stawiam na rozwój wszystkich branż i staram się rozwinąć listę pomysłów na miasto używając do tego jego naturalnych walorów. Te pyskówki po prostu mnie obrażają, bo staram się pobudzić forumowiczów do duskusji na (w brew pozorom) ważny temat, a dostaję po tyłku. Jeżeli nie chcecie rozmawiać na kontrowersyjne tematy, to po prostu się nie wypowiadajcie, albo nawet go usuńcie. Lepsze to niż wzajemne pyskowanie.A odnośnie terenów pustych, to chodzi mi o to, żeby zliczyć, kto "marnuje najwięcej" sektor prywatny, czy publiczny. Oto tyle poza tematem.