Wierz mi, poprzedni silnik znałem od podszewki

No to chyba że tak - o tym nie wiedziałem.Jakub Kwaśny pisze:o ile mnie pamięć nie myli, ta kwota nie wymagała przetargu
Z gustem jak z d..ą - każdy ma swój ;PJakub Kwaśny pisze:jak dla mnie jest ładna
Dorota słowo "ładna" nie jest przecież szczytem w stopniowaniu tegoż przymiotnika ;-) no przecież brzydka nie jest.Dorota1975 pisze:Kuba, Twoje poczucie estetyki i gust mnie zaskakują! Pobuszuj trochę po sieci, zobacz jak wyglądają i jak bardzo są funkcjonalne!!! portale innych miast...Jakub Kwaśny pisze:abstrahując już od tego jak ta strona wygląda - jak dla mnie jest ładna
oki, 'ładna' to pojęcie względne. Ale strona jest brzydkaJakub Kwaśny pisze:Dorota słowo "ładna" nie jest przecież szczytem w stopniowaniu tegoż przymiotnika ;-) no przecież brzydka nie jest.
To sa niby czytelne i ładne strony? to juz musze stanąć w obronie naszej tarnowskiej strony bo jest bardzo czytelna, podzielona na główne kategorie, rowniez kolorystycznie fajnie wygląda. Jest estetyczna i przejrzysta, natomiast razi mnie to że to pospolity szablon.Dorota1975 pisze: oki, 'ładna' to pojęcie względne. Ale strona jest brzydkaa przede wszystkim mało funkcjonalna.... przykłady stron o czytelnym układzie treści itd.:
www.wroclaw.pl
www.poznan.pl
rzuf pisze:To sa niby czytelne i ładne strony? to juz musze stanąć w obronie naszej tarnowskiej strony bo jest bardzo czytelna, podzielona na główne kategorie, rowniez kolorystycznie fajnie wygląda. Jest estetyczna i przejrzysta, natomiast razi mnie to że to pospolity szablon.Dorota1975 pisze: oki, 'ładna' to pojęcie względne. Ale strona jest brzydkaa przede wszystkim mało funkcjonalna.... przykłady stron o czytelnym układzie treści itd.:
www.wroclaw.pl
www.poznan.pl