Zapraszam do dyskusji

....tylko jest jeden mały szczególik - Częstochowa ma ponad 2x więcej mieszkańców od Tarnowagosis pisze:Ja powiem krótko. Byłam ostatnio w Galerii Jurajskiej w Częstochowie. Moim zdaniem jest świetnia. Mają jedną galerię na miasto, ale za to jaką! Wszystko jest na miejscu, każda marka praktycznie plus Cinema City.
Próbowali, ale podpisali taką umowę, że są ugotowani w Tarnovii na dłuuugie lata, może jeszcze spokojnie nasze nienarodzone dzieci zdążą zrobić tam zakupy o ile nie padnie cała sieć, nie mogą nawet zwinąć interesu i płacić sam czynsz bo umowa zobowiązuje ich do realnego handlu w tym miejscu.imiol pisze:Najlepiej jak by BOMI dało sobie spokój
Galeria wizualnie ładna i owszem grono najemców dobrane bardzo dobrze, lecz sprzedażowo centrum słabe, co potwierdza teorie, że nie zawsze piękny budynek i super marki dają gwarancje sukcesu. Znawcy tematu twierdzą, że nic nie przebije właściwej lokalizacji, dobrej "spożywki", "klimatu"i pozytywnego PR, który przyciągnie klientów.Ja powiem krótko. Byłam ostatnio w Galerii Jurajskiej w Częstochowie. Moim zdaniem jest świetnia. Mają jedną galerię na miasto, ale za to jaką! Wszystko jest na miejscu, każda marka praktycznie plus Cinema City.