I wiecie co?.....NIKT MU NIE ODPOWIEDZIAŁ Z UMT ....tacy tam są fachowcy

Przecież jak to jest prawda to powinien prokurator siąść na UM. To ewidentne działanie na szkodę miasta.Mr Greenback pisze: ↑03-03-2023, 13:12A wiecie, że o tereny pytał Amazon ?
I wiecie co?.....NIKT MU NIE ODPOWIEDZIAŁ Z UMT ....tacy tam są fachowcy![]()
Dokładnie to go zbulwersowało. Jasne, że Amazon to magazyn wielkopowierzchniowy. Ale oproćz ludzi na hali potrzeba np. obsługi biurowej. Poza tym jak masz Amazona to i masz kooperantów. Przyjedzie jeden-przyja inni, Nie przyjdzie choćby jeden bo nikt mu nie odpisze-nie przyjdzie żaden. Tak to działa.rzuf pisze: ↑04-03-2023, 16:32Ale żeby nawet nie odpisać... Nie wiem, co za partacze tam pracują, ale ich skuteczność w odpychaniu inwestorów jest zadziwiająca. I to, że nic się od lat nie zmieniło. Pamiętam jak kilka lat temu, znajomy chciał otwierać ogromny market budowalny, a usłyszał: "co my z tego będziemy mieć?"... No i inne miasto ma podatki z tego marketu.
Trzeba jej jeszcze podrzucić temat ostatniego aresztowania skarbnika Warszawy w sprawie łapówek za gospodarowanie odpadami. Jakimś dziwnym trafem rok lub dwa lata temu przewinął się w internecie artykuł, jakoby miasto Warszawa wywoziło, nie wiedzieć czemu, śmieci w kilka miejsc w Polsce. Zgadnijcie jakie miasto było na liście.LordRuthwen pisze: ↑07-03-2023, 09:22Podrzuciłem temat znajomej z GK, co prawda nie ona decyduje co się pojawi, no ale...![]()
WIZJONERZY!!!Mr Greenback pisze: ↑03-03-2023, 13:12A wiecie, że o tereny pytał Amazon ?
I wiecie co?.....NIKT MU NIE ODPOWIEDZIAŁ Z UMT ....tacy tam są fachowcy![]()
Przykro mi, ale jednak nie wizjonerzy a nieroby.Redukcje dotkną osoby zatrudnione w działach reklamy, chmury obliczeniowej i związanych z kanałem Twitch