Pozdrawiam.
Super.Goscinny pisze:Z drugiej strony - może napatrzyli się na "niepełnosprawnych" koło marketów, na miejscach parkingowych w centrum miasta itd. i wyszli z założenia, że większość tych samochodów z naklejkami to ściema i nie ma sensu cwaniakom robić jeszcze jednego miejsca.
I o to chodzi własnie. Zmieniajmy to miasto na plus. Z tego co pamiętam "na Azotach" jest chyba 3 bramy którymi wchodza pracownicy. Sądzę, że przy każdej z tych bram + budynek, gdzie znajdują się władze ZA powinny byc takie miejsca. A jeżeli nie to niech zrobią ankietę ile takich osób jest w Polsce. 6 mln takich osób było w 2002 roku, nie chce mi się szukać noiwszych danych ale zakładam, że tendecja jest zwyżkowa. Sądze, że około 20 % Polaków to osoby pokrzywdzone przez los.Jakub Kwaśny pisze:W najbliższym czasie skieruje oficjalne pismo do Prezesa Zarządu Zakładów Azotowych w tej sprawie z prośbą o naprawienie błędu - jakim niewątpliwie jest brak takiego miejsca na parkingu przez spółką notowaną na GPW.
Pozdrawiam
Co ro Radia Maryja, to pewnie tacy są. W końcu skąd przecieki z wykładów Rydzyka, itd.gushman pisze:Idąc Twoim tropem myślenia Deto, w Polsce jest blisko 50% zwolenników PO. Wobec tego nie ma bata - w Radiu Maryja też jest ich na pewno wielu.
6 mln niepełnosprawnych? Czy może raczej rencistów? Bo to nie jest to samo. Na pewno dobrze o tym wiesz.
Poza tym nieprawdą jest, że "inwalidę" mogą otrzymać tylko inwalidzi narządów ruchu. W rodzinie mam osobę z uprawnieniami, bo dziecko ma chore serce.
Jakbyś na to nie patrzył, to wszystko co robię, nawet to, że kupuję "jajka od kury grzebiącej", czy piszę na tym forum to jest to wszystko pod publiczkę. :-)gushman pisze:Ale wydaje mi się również, że interwencja Kuby, poza tym że pod publiczkę, może być również pożyteczna i skuteczna..