Ja jestem za ;-) Problem w tym, że już pisałem wnioski o to by pojawiły się w Tarnowie "murale" baaa nawet byłem u Plastyka Miejskiego z chłopakami, którzy chcieli by coś takiego zrobić, lub z takim pomysłem wyszli.rzuf pisze:No niestety, ale mimo wszystko może gdyby komuś przedstawić taki pomysł...
Kubo a Ty co o tym myślisz?
Bardzo dobry pomysł ! Jadąc jakis czas temu na zajęcia do Rzeszowa bardzo mi jej właśnie brakowało. Zresztą w tej części miasta mieszka przecież sporo osób.Versacz pisze:Na forum inwestycyjnym wpadnięto na pomysł stacji Tarnów Wschodni czyli wybudować małą stacyjkę ( perony) koło wiaduktu na ulicy Lwowskiej, co o tym sądzicie warto by było wybudować coś takiego ?? Czy skończyło by się to jak z dworcem w Mościcach??
Co znaczy, że skończyło by się jak z dworcem w Mościcach? Przecież stacja jest używana i to przez wiele osób, zatrzymują się na niej także pociągi przyspieszone. A że budynek dworca jest w stanie jakim jest to już wina PKP, które nie potrafi niczym zarządzać.Versacz pisze:Czy skończyło by się to jak z dworcem w Mościcach??
Przykładem czegos takiego może być "dworzec" w Krośnie.fiber pisze:Co znaczy, że skończyło by się jak z dworcem w Mościcach? Przecież stacja jest używana i to przez wiele osób, zatrzymują się na niej także pociągi przyspieszone. A że budynek dworca jest w stanie jakim jest to już wina PKP, które nie potrafi niczym zarządzać.Versacz pisze:Czy skończyło by się to jak z dworcem w Mościcach??
W tym wschodnim przystanku wystarczyłby jeden peron, nad nim wiata. Bez żadnego budynku, bo stałoby się to co z każdym dworcem w tym kraju.