OGÓLNOPOLSKA AKCJA "ZAPAL ZNICZ PZPNowi" także w TARNOWIE ! (o szczegóły pisz do mnie na GG 2205539)
Uważasz się za prawdziwego kibica? Dołącz do nas i przeczytaj informacje poniżej! To wszystko z inicjatywy www.koniecPZPN.pl,
organizatora akcji "Pusty Stadion". Zapraszam na strone i forum, dowiesz się wszystkiego ! Pod akcją podpisało się już ok 400 tys. kibiców!
Po inicjatywie "Pusty Stadion", o której tak głosno i która okazała się tak skuteczna, czas na kolejną akcje,
która nosi nazwe "Zapal znicz PZPNowi" i będzie miała miejsce, w sobote, 24 października o godz. 13 !
Pod wszelkimi siedzibami związków piłki nożnej W CAŁEJ POLSCE zapalimy znicze, ma być to symbol pogrzebu PZPN! Akcja szykuję sie na bardzo medialną i skuteczną!
PLANUJEMY TAKŻE ZORGANIZOWAĆ TAKĄ AKCJE W TARNOWIE pod siedzibą Tarnowskiego Okręgowego Związku Piłki Nożnej
przy ulicy ul.Boya-Żełeńskiego 4A (obok ul.Romanowicza) w tym samym terminie.
MAPA:http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... d=&x=0&y=0
Bardzo możliwa obecność telewizji(rozmawiałem z TVP Kraków-Tarnów) !!
Efekt może być niesamowity, jeśli zbierze nasz sie większa ilość, która przyniesie ze sobą znicz i zapali go pod OZPNem.
********TERAZ NAJWAZNIEJSZE***********
Jednakże, aby takowy efekt osiągnąć akcje trzeba ROZREKLAMOWAĆ NA TERENIE TARNOWA. Ludzie muszą się jakoś dowiedzieć o akcji w Tarnowie.
Na stronie www.koniecpzpn.pl na forum są projekty plakatów, i będą także projekty ulotek.
Możliwe, że wydrukuję pewną ilość w jednej z drukarni, będzie można je także drukować samemu w domu.
W ZWIĄZKU Z TYM BĘDA POTRZEBNE OSOBY DO ROZDAWANIA ULOTEK I ROZLEPIANIA PLAKATÓW, EWENTUALNIE DRUKOWANIA.
Wszyscy, którzy chcą się zaangażować w akcje niech piszą do mnie na GG 2205539.Podam wszelkie informacje na temat ulotek i plakatów,
lecz proszę od razu na wszystko nie liczyć, gdyż inicjatywa została dopiero rozpoczęta

Mam nadzieję, że będą chetni do pomocy, możemy się spotkać, wytłumacze wszystko i już w Niedziele możemy zadbać o to aby ludzie po wyjścu z koscioła dowiadywali się o NASZEJ AKCJI.
Zapewniam was, że multum ludzi się zaintersuje - wystarczy szalik na sobie, naklejony plakat, oraz rozdawanie plakatów lub ulotek jeśli już będą...
Następnie działanie w ciągu tygodnia i wyjaśnianie, opowiadanie o akcji.
PAMIĘTAJCIE! LUDZIE NIE WIEDZĄ O AKCJI ALE MYŚLĄ TAK SAMO JAK MY. wYSTARCZY IM POWIEDZIEĆ O TYM, ŻE JEST COŚ TAKIEGO,A SIĘ DOŁĄCZĄ!
Wyślijcie to swoim znajomym, rodzinie, wklejcie na swoim profilach w raz z plakatem itp

Jeśli komuś się to nie podoba, lub po prostu nie wie o co chodzi i chce się z tego śmiać, niech najlepiej nie komentuje =) pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=yTvGUbop ... re=related