Goscinny pisze:tarnowianin1330, polecam przeglądnąć stare numery TEMI w naszych Archiwaliach - tam co chwila są jakieś informacje o "Tamelu" i jego sukcesach w różnych dyscyplinach.
Przejrzałem trochę tych numerów i nie znalazłem ani 1 artykułu o Tamelu.Nawet w artykułach na temat sportu w Tarnowie też żadnej wzmianki

.Do tego dochodzi fakt, że w latach 1979-1981 Tamel, połączono z Metalem i tarnovią.Więc de facto na 2 lata Tamel i Metal zniknęły ze sportowej mapy.A co za tym idzie - pomimo tego i tak przeglądnąłem część tych numerów - w tych latach w archiwalnych numerach nie będzie nic na temat Tamelu.
riko pisze:
Nie ma co sie łudzic - deweloper juz zakupił te tereny i w nie odległym czasie stana tam budynki ku chwale prezesów zarzadzajacych budownictwem Tarnowa. "Tamel" to juz tylko historia - "na tym miejscu ludzie beda mieszkac "
Żeby k**** zbankrutowała.
Seba pisze:.Pamiętam jak w dzieciństwie przejeżdzałem ulicą Elektryczną,widziałem z drogi że na stadionie,na trybunie znajdował się emblemat żużlowca.Czy był takowy,czy może coś innego,czy poprostu zle widziałem ?
Ja tam nic takiego nie pamiętam.Zależy też co masz na myśli pisząc w dzieciństwie, tzn które lata.Na szczęście Tamel z żużlem nie miał nic wspólnego.