Właśnie jak ktoś napisał przydała by się chińska na dowóz. A co jeszcze obecnie niedaleko mnie powstała nowa knajpka Bistro-Bar dopiero będą zaczynać rozwózkę od jutra, z tego co słyszałem może ktoś kojarzy dawny bar "Skrzydełko" przy Pułaskiego ? to ten sam lokal ale inni właściciele i oferta.
Ja kojarze bar Skrzydełko i bardzo ciepło go wspominam czego niestety o nowym Tworze powiedzieć nie mogę, o ile wystrój sie poprawi zdecydowanie to jedzenie jest jakieś bezpłciowe...co prawda probowałem tam tylko kebaby i te odradzam z pełną stanowczością a inne rzeczy.....nie wiem niech ktoś inny sprawdzi.
Sorry ale dla mnie ta restauracja nie istnieje, za obsługę, za chamstwo i za kiepskie jedzenie które tylko udaje jedzenie wietnamskie czy tam chińskie...
Ja dobrze wspominam restauracje chińska przy ul Mościckiego ... niestety bardzo dawno temu już ja zamknęli, jeśli dobrze orientuje to ten sam właściciel co na ul wałowej.
A Grosar czasem nie wozi? Bo jedzenie dość smaczne, zwłaszcza placki po węgiersku. Strona www Grosaru nie potwierdza mojej wersji, ale jestem prawie pewien, że u nich można zamówić z dostawą.