Polecam firmę Duonet
duonet.eu - robili stronę firmy w której pracuję i zrobili to nie drogo i profesjonalnie.
Co do miejsca na stronę - jeśli to ma być strona to może spróbować się dogadać z dostawcą internetu? Wielu ma ciekawe oferty - Internet Solutions utrzymuje stronę mojeje firmy za niezbyt duże pieniądze. Jeśli strona jest niedochodowa to można by spróbować się dogadać tak jak ja dogadałem się w sprawie
www.sfora.tarnow.pl czyli tarnowskiego ASG - w zamian za reklamę IS nie pobierał opłat za miejsce na serweże i hosting.
Jeśli strona nie będzie duża i nie będzie generować dużych obciążeń to i cena nie będzie wielka.
Kolejna sprawa to sama strona - wszystko zalezy od ilości nietypowej roboty, jeśli strona będzie typowa, składająca się z "klocków" i "gotowców" to za 1000 zł można spokojnie zrobić ładną stronę. Opcja druga to znalezienie kogoś kto zrobi stronę - sam próbowąłem i nie jest to skomplikowane - zwłaszcza jeśli chodzi o prostą stronę. Bez problemu można prostą stroną zrobić za 200 zł - znajomemu stronkę zrobił nastoleti letni syn sąsiadów

i całkiem ładnie wyszła. Zrobił stronkę jako projekt i zaliczenie do szkoły a przy okazji zarobił
Napisz i podaj więcej szczegółów : co za strona, jak rozbudowana i tak dalej, to będziemy mogli oszacować.
Generalnie za cenę 1000 - 1200 zł brutto można zrobić pardzo porządną i ładnie wygladającą stronę - taką która może śmiało być wizytówką firmy.[/hide]