Właśnie nie wiem czy mogę.maup pisze:możesz coś więcej?gushman pisze:A mandat dostało tico...

Inna sprawa, że Nissanem do ronda i bezpiecznego zawrócenia miał kawałeczek (co nawet zdaje się podkreślał kierowca TICO). Ale nie wchodźmy w tak pikantne szczegóły, bo to nie o to tutaj chodzi...gushman pisze:Właśnie nie wiem czy mogę.maup pisze:możesz coś więcej?gushman pisze:A mandat dostało tico...W każdym razie faktycznie było tak, że nissan zawracał na wysokości Eltaru (bo teoretycznie mu wolno) a tico jadące w tym samym kierunku jakimś sposobem w niego trafiło.
gushman pisze:Faktem jest, że kierowca nissana postąpił lekkomyślnie, ale w świetle przepisów to nie on zawalił.
Gościnny zna tego Pana, ale jak chcesz numer telefonu, też Ci mogę podać, przynajmniej służbowysainte_nitouche pisze:Jesli ochlapywanie pieszych przez wjechanie z calym impetem w kaluze widoczna z daleka i mozliwa do ominiecia mozna nazwac buractwem - to czuje sie w obowiazku pozdrowic (choc raczej omijam ten watek z daleka) bydlatko prowadzace czarnego SUV-a o wielce pretensjonalnej rejestracji K1 RICO.
Jesli sie kupuje taka rejestracje (co ma byc przejawem w sumie nie wiem czego? prestizu? Wyjatkowosci? dla mnie to nuworyszostwem ostrym zalatuje) - to trzeba miec swiadomosc, bydlatko drogie, ze taka rejestracje jest tez wyjatkowo latwo zapamietac.
Bo innej pewnie bym nie odczytala, majac nawet twarz i oczy zachlapane swiezym blotem.
Kolejna rejestracje kup sobie K1 MATOŁ
Nara