Bart11 popytaj przy okazji Ozi-ego z czego wytwarzane są pojazdy, które u nas noszą dumną nazwę "BUS". Ponadto smród czegoś nieokreślonego, który jest tam wożony, to gratis od firmy

1. Mowiłem o trasie Szczucin-Dabrowa-Tarnów po dk73, na innych nie mam takiego doświadczenia.Baxon pisze:Ciekawe to, co pisze bart11 bo ja mam zupełnie inne doświadczenia z busami w rejonie kursowania Szczucinki. Ponad 2 lata pracowałem w Łęgu Tarnowskim i kursowanie busów to była jakaś szopka - wyścig, który z przewoźników pierwszy zgranie klientów z przystanku. W odstępie około 10 minut jechały Łukowa, Glob-Tur, PKS i jakieś cudo z Jadownik Mokrych, a potem długo długo nic. Dodam tylko, że zdarzały się sytuacje, gdy wszystkie przyjechały 2-3 minuty przed czasem i wtedy tylko "machalas" zostawał czyli łaska kogoś zmotoryzowanego, jadącego w kierunku Tarnowa.
Bart11 popytaj przy okazji Ozi-ego z czego wytwarzane są pojazdy, które u nas noszą dumną nazwę "BUS". Ponadto smród czegoś nieokreślonego, który jest tam wożony, to gratis od firmy