(Pyt.) Dyskoteki
(Pyt.) Dyskoteki
Mam 21 lat jestem z Płocka. Za kilka dni przyjadę do pracy do Tarnowa (dostałem kontrakt na sześć miesięcy). W Piątki i soboty chcę się pobawić. W internecie znalazłem informacje że w Tarnowie znajdują się dyskoteki: ,,Alfa Club'' ,,Blu Max'' ,,Blu Club'' ,,Club 139'' .
Mam pytanie czy młody człowiek z innego miasta jest narażony na zaczepki?
Na jakich dyskotekach można się spokojnie bawić, a jakich lepiej omijać szerokim łukiem?
Na jakich dyskotekach można spotkać dziewczyny po 20-ce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Adam
Mam pytanie czy młody człowiek z innego miasta jest narażony na zaczepki?
Na jakich dyskotekach można się spokojnie bawić, a jakich lepiej omijać szerokim łukiem?
Na jakich dyskotekach można spotkać dziewczyny po 20-ce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Adam
Adam
Wow
Na zaczepki jesteś narażony nawet w kościele jeśli się nieodpowiednio zachowujesz.
O ile nie wejdziesz w podkoszulku "Płock rządzi, Tarnów to frajerzy" to raczej nikt się nie doczepi. Nie wiem czy znalazłeś też informacje w Google na temat populacji Tarnowa, ale to około 120 000 ludzi. Tutaj nie bije się kogoś dlatego, że jest z poza miasta. Tak się robi na wsiach, nie w miastach.
Club139 nie jest w Tarnowie - i tam biją ludzi z miasta ; )
Jeśli nie szukasz zaczepki, nie handlujesz świństwem i nie przystawiasz się do czyichś dziewczyn to się o uzębienie nie bój. A w razie czego to mamy tu na forum dentystę - polecam ; )
Dziewczyny po 20-tce... nie wiem jak w Płocku, ale w Tarnowie dyskoteki są dla pełnoletnich. Tak więc znaleźć 20-tki nie problem - gdziekolwiek nie pójdziesz.
Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
A tak na poważnie to Tarnów jest pięknym, spokojnym miastem, gdzie po 23 jest cicho i pusto na ulicach, a o 1 w nocy w dyskotekach się przerzedza. Byle byś tylko samochodu z sobą nie brał, bo zgubisz u nas podwozie ; )
Na zaczepki jesteś narażony nawet w kościele jeśli się nieodpowiednio zachowujesz.
O ile nie wejdziesz w podkoszulku "Płock rządzi, Tarnów to frajerzy" to raczej nikt się nie doczepi. Nie wiem czy znalazłeś też informacje w Google na temat populacji Tarnowa, ale to około 120 000 ludzi. Tutaj nie bije się kogoś dlatego, że jest z poza miasta. Tak się robi na wsiach, nie w miastach.
Jeśli nie szukasz zaczepki, nie handlujesz świństwem i nie przystawiasz się do czyichś dziewczyn to się o uzębienie nie bój. A w razie czego to mamy tu na forum dentystę - polecam ; )
Dziewczyny po 20-tce... nie wiem jak w Płocku, ale w Tarnowie dyskoteki są dla pełnoletnich. Tak więc znaleźć 20-tki nie problem - gdziekolwiek nie pójdziesz.
Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
A tak na poważnie to Tarnów jest pięknym, spokojnym miastem, gdzie po 23 jest cicho i pusto na ulicach, a o 1 w nocy w dyskotekach się przerzedza. Byle byś tylko samochodu z sobą nie brał, bo zgubisz u nas podwozie ; )
Ostatnio zmieniony 25-01-2010, 13:13 przez Keleos, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo Unia to Mościce tylko , takKeleos pisze:Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P

Kocham jak wypowiadacie się w tematach na które pojęcia nawet nie macie

PS. Keleosie, Wisła Płock ma też barwy biało-niebieskie, tak na marginesie

Znawco

-
- Rhetor
Tekst rokuKeleos pisze: Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P

Deto ma racje w 100%

LordRuthwen pisze:Tak Deto, a najlepiej nie cytować wszystkiego tylko interesujący nas kawałek nieprawdaż?Keleos pisze:A tak na poważnie
A tego powyżej to już nie zauważyłeś?
Więc jak jest z tym "a tak na poważnie" ??? Tarnów nie ma ok.120 tyś ? W Tarnowie dyskoteki nie są dla pełnoletnich ? Club 139 jest w Tarnowie ?Keleos pisze:Wow
Czytaj ze zrozumieniem a nie wytykaj komuś.
-
- Archont
Problem w tym, że wielu tutaj robi z siebie lepszych i mądrzejszych...sainte_nitouche pisze:jak ten czlowiek z Plocka przeczyta powyzsza dyskusje - to bedac w Tarnowie bedzie sie bal wyjsc z domu, co dopiero na dyskoteke pojsc....
Nie udawajcie na sile gorszych i grozniejszych, niz naprawdee jestescie
Keleos - wiesz, że nie jestem złosliwy chyba, że ktos o to bardzo sie upomina.
Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.
Raz piszesz coś niezgodnego z prawdą, za chwilę prawdę i znów coś na żarty, by na końcu podsumować swoim "a teraz na poważnie" Tylko, że co na poważnie , a co nie ? Wszystko ? Ciach bajerka.
I aby odnieśc sie do tematu tego wątka i odpowiedzieć "koledze" z Płocka napiszę, że najlepsza dyskoteka w okolicy, to właśnie oddalony o około 15 km CLUB 139. Dwie sale- sala techniczna i dance - każdy cos może sobie wybrać dla siebie. Ludzi zawsze jest sporo. Polecam.
W Tarnowie dobrej dyskoteki trzymającej poziom nie znajdziesz. Alfa i Wallstreet to przeżytek. Moim skromnym zdaniem Blue Club, jakos odczuwam do tego miejsca sentyment, ile razy tam jestem, a pierwszy raz byłem chyba w 95 czy 96 roku, to jakos klimat jest ciągle ten sam.
[ Dodano: 25-01-2010, 14:22 ]
Tak na marginesie... "hehe

Keleos pisze:Zamiast zmieniać nazwę na GaleriUnia to lepiej pilnować tych unistów co tam chodzą, bo na pewno kradną, hehe.
Keleos pisze:Beaver - przyjaźnię się z wieloma unistami, tak więc nie ma tu jakichś chorych jazd - jest tylko dystans do samych siebie ; )
-
- Rhetor
- Kontakt:
Może jestem jakiś inny, ale ja odebrałem post Keleosa właściwie, to znaczy, że tekst o dzielnicy Mościce był z przymrużeniem oka!Deto pisze:Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Również tak odebrałem, ale biorąc pod uwagę całość, to ciężko to tak odebrać. Keleos napisał kilka rzeczy prawdziwych, kilka na żarty a na końcu "a teraz na poważnie". To "na poważnie" wskazuje, że całość była pisana na żarty, jednak kilka rzeczy przecież napisał prawdziwych.Jakub Kwaśny pisze:Może jestem jakiś inny, ale ja odebrałem post Keleosa właściwie, to znaczy, że tekst o dzielnicy Mościce był z przymrużeniem oka!Deto pisze:Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.