Kubo

proszę Cię.
Zakładam, że władze uczelni nie wiedziały kim jest pani S

a i komisja też nie wiedziała. Za dużo w życiu widziałem , by uwierzyć w to wszystko.
Dobra praca, byc może. Tylko postaw dwójkę studentów, córkę prezydenta Tarnowa i biednego studenta, który ledwo wwiąże koniec z końcem a rodzice nie mają "znajomości".
Czy obaj studenci maja równe szanse ? W finansowaniu, w zdobywaniu materiałów, w pomocy innych osób, generalnie we wszystkim.
I teraz postaw dwójkę studentów przed komisją w mieście, w którym rodzic jednego z nich jest prezydentem.
Wybacz, ale w pewnym sensie tacy ludzie są skazani na sukces.
Czy Kwaśniewska tańczyła by z gwiazdami, prowadziła programy, etc. gdyby nie byla córką Olka ? Czy córka Buzka zrobiła by karierę aktorską ? Dziwne, że zbiegło się to akurat z czasami jego "premierowania". Mam wymieniać dalej ? Zaczynamy od osób z najwyższej półki tarnowskiej ? Ile członków rodzin rpacuje czy pracowało w UM i innych spółkach miejskich ?
Przykro mi, że pani Agnieszka ma tate prezydenta, jednak chyba każdy z nas chciałby mieć taki problem.
Druid pisze:To samo dotyczy pracy Agnieszki - kto wie, czy rozwiązania w niej zawarte nie przydadzą się miastu.
No właśnie. Zakładam, że miasto nie zleciło jakiejś firmie przygotowanie koncepcji rewwitalizacji tych trenów, w końcu w czerwcu podpisano list. Zakładam, że temat pojawił się znacznie wcześniej. Nie zdziwiłbym się gdyby powstanie pomysły zbiegło się z rozpoczęciem "pisania się" pracy mgr
Ciekawe tylko, czy w tej pracy jest mowa o terenach ZKS UNIA TARNÓW
Może za jakiś czas zacznie sie to układać w jedną całość.
A co do "konkursów" to są one tak obiektywne jak konkurs na pewne wysokie stanowisko w naszym mieście. Konkurs wygrywa człowiek za którego czasów upadło wiele "instytucji". Zapewne w przypadku tego kandydata komisja również patrzyła na dokonania i jego kompetencje

Jasne.. a ja mam 4 latka i kręcone włosy