Jakub Kwaśny pisze:OMG może to mój sms do "Najwyższego Kierownictwa" z rana zadziałał
Sądzę bardziej Jakubie, że to mój telefon. O Twoim smsie jeszcze nie było mowy gdy dzwoniłem. Ale jeżeli faktycznie zmniejszyli ceny, to możesz sobie wpisać do listy "zdziałań" obniżenie cen paliwa na miejskiej stacji benzynowej. Mnie na tym nie zależy.
Gushman to na pewno Twój telefon :-) Jesteś nieoceniony! Nie będę sobie przypisywał Twoich zasług, ale skoro masz taką moc sprawczą proszę zadzwoń do BP Bo ja tam punkty zbieram
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Właśnie tam byłem, zatankowałem. Pusto, ale pani w kasie mi powiedziała, że w ciągu dnia były kolejki Widać, że się jeszcze uczy, bo długo stukała zanim się pojawił paragon, ale to pierwszy dzień, więc jest usprawiedliwiona.
Co do jakości - zobaczymy, choć mnie tylko do rozruchu benzyna jest potrzebna
Póki co na pewno nie będą obniżać, bo stacja jest jeszcze mało popularna. Poza tym sądzę, że na miejskiej stacji w większości tankują ci, którzy wcześniej i tak tankowali tam gdzie najtaniej. A to już nie kartel. Ten wg mnie będzie się miał dobrze. Ew. zrobi troszkę czarnego PR miejskiej stacji i pójdą w obieg plotki o niskiej jakości paliwa, wodzie itp. To skutecznie odstraszy wahających się.
Byłem dzisiaj na miejskiej stacji przede mną około 5 samochodów myślę poczekam tym bardziej że chciałem zatankować pod korek i co zonk brak możliwości płacenia kartą
szkoda, że najpierw nie zalałeś po korek, a potem się nie zorientowałeś, że nie można kartą... Ciekawe co wtedy? Auto w zastaw czy jak? Miałem kiedyś znajomego, straszną ciapę, który mając przy sobie 20 zł zalewał swojego poloneza, i zamiast na cyferki "do zapłaty" patrzył na "litry". Zalał 20 litrów i poszedł zapłacić z tą dwudziestką. Z tego co pamiętam, zostawił w zastaw kluczyki i dowód rejestr. i dziewiątką jechał po kasę do domu ;-)
wczoraj Kraków- Arge- 95- 4.09, ON-3.69 LPG- 1.99
Ostatnio zmieniony 23-11-2009, 10:04 przez Proboszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tak raz zrobiłem
Karta została w domu, a ja zalałem do pełna Zostawiłem dowód osobisty i pojechałem po kartę, no bo co innego.
Wczoraj tankowałem w Rzeszowie po 4,03, 4,15 kosztowała 98
Kiedyś mając w portfelu tylko karty zatankowałem na stacji za Tuchowem jak się jedzie w stronę Gromnika więc w kasie zostawiłem dowód osobisty i pojechałem do Tuchowa do bankomatu. Inna sprawa ze wiadomość że można płacić tylko gotówką była nalepiona tylko na dystrybutorach 95 i ON a ja lałem 98
Ja natomiast patrzę na swoja wczorajszą fakturę ze Statoil w Tarnowie: Eurosuper 95 - 4,29 zł. 3 listopada na tej samej stacji 4,32 zł. Tu chyba trudno mówić o wpływie miejskiego dystrybutora na spadek cen.